Å leve er å ha mange øyeblikk

 

Siste uke på jobbreise og denne gangen gikk turen til Sogndal, Førde, og Sandane. Premien i slutten av uken var å bo på Gloppen hotell. Det lille, vakre stedet Sandane med et hotell som er både hjemmekoselig og med beste mat jeg har smakt. Jeg kom inn sent fra kunder og da fikk jeg Gresskar suppe med kokos flak, granateple, revet gulrot og ristede gresskar frø. Til dessert ble det lokale jordbær med sukkerbrød smuler og hvit sjokolade i hjemmelaget is. 

Som omreisende selger blir man hverken bortskjemt med hotell, lunsj eller mye fritid. De fleste tror at jobben min er litt som å være på ferie. Sannheten er at det blir mange timer på veien, og lange kvelder med jobb. Når tiden ute hos kunder er over, så er det bare å komme seg frem til hotell, spise og så er det gjerne å jobbe etterpå med å besvare e-post og oppsummere dagen. 
Allikevel elsker jeg jobben min. Flotte produkter, hyggelige kunder, og jeg er veldig glad i å kjøre bil. 
Jeg får se mye av Norge, jobben kan være variert, og kundene setter pris på besøk og produkt opplæring. 
Så har man enkelte dager man får en ekstra god hotell opplevelse og det er fantastisk!







De beste øyeblikkene har jeg når jeg får komme hjem til barnebarnet mitt. Når vi kan studere meitemarker, munkelus, mate endene og kose oss i Mimmihuset som han kaller huset mitt. 
I sommerferien min har jeg laget en bucketlist over ting jeg skal oppleve. Enkle, men fine ting. Også skal jeg IKKE bo på hotell, men bare være hjemme. 




Kommentarer