Denne flotte gjengen på Mysen jobber jeg sammen med og som vanlig går vi fra litt rolig julemåned, til full rulle i januar. Jeg er så heldig at jeg elsker jobben min og full fart; så det var deilig å komme i gang etter jul. Mens telen er i bakken og isen ligger på vannet ligger hagen i ro og bare venter på vår og varmegrader. - Og i mens farter jeg rundt på messer, hos kunder og selger inn nydelig sengetøy og dundyner.
I dag fikk jeg endelig tatt turen til huset og julelysene på treet utenfor er tatt ned. Jeg pleier å bruke en laaaaang stige for å komme meg opp i lønne treet for å få hengt opp lysene, men nå tror jeg sannelig det var siste julen jeg gjør det. Med alderen er det vel bare å innse at man hverken er udødelig eller har tid til å skade seg. Siden jeg hadde tid til å stikke innom Hageland ble det også kjøpt inn såjord og paprika frø. Jeg fant frem kassene jeg bygde i fjor til vinduskarmene, og fikk plantet frø. Forkultivering av søtpaprika og paprika er gjort, og jeg gleder meg som en liten unge til å holde på med hagen denne våren. Det er fortsatt mye jobb igjen å gjøre i hagen på forskjellige områder, men det er mindre tungt enn tidligere.
Tips til kjempefin bok for hageentusiaster, uansett erfaren eller helt fersk: Helt ypperlig hagedagbok kalender til notater og med litt tips om hva som bør gjøres når. Her skal jeg skrive ned erfaringene med de forskjellige vekstene så jeg kan se neste år for ennå mer suksess med kjøkkenhage!
Kommentarer
Legg inn en kommentar